maandag 21 oktober 2013

De voorbereiding

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we nog een paar dagen de tijd om ons voor te bereiden op het toernooi.
De vrijdag hebben we daarom gebruikt om Rhodos Stad te bekijken. De Plaatjes volgen nog. Daarna zijn we gezellig met zijn allen wezen eten en hebben een klein drankje gedaan. Zaterdagochtend zij Bob en Patrick 16 km wezen wandelen naar het klooster toe om een schietgebedje te doen op de goede afloop.
De rest heeft op het arriveren van Luc gewacht. Toen hij kwam opdagen is er een gropeje wederom naar Rhodos stad gegaan maar niet met de bus, dit was geen succes geweest de keer ervoor.
Dan maar met de taxi. heen 10 euro terug 8 euro. Rare gasten die Grieken. Het valt ons op dat we het niet al te raar vinden dat er een crisis is in Griekenland.
Het gaat allemaal erg traag en liever lui dan moe. Nu was het nog wachten op Dragos, hij zou in de middag aankomen, maar het wachten had niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk na het diner kwam Dragos aanzetten. Een kleine 4 uur vertraging opgelopen.
In de avond zou de openingsceremonie zijn, maar die werd zonder opgaaf van reden gecancelled. Bob dus naar de Captains meeting en wij nog een klein afzakkertje.
De indeling zou namelijk na de meeting naar buiten worden gebracht. Wij waren nog aan het speculeren of Apeldoorn zou worden ingedeeld, zij hadden namelijk het vliegtuig gemist.
Bob kwam terug van de meeting. Apeldoorn werd ingedeeld en niet Bologna was de tegenstander, maar een groepje jonge honden uit Israel. Daar hebben we een zware dobber aan.
EJ besloot maar om eens rustig aan te gaan doen en neemt nog even vrijaf. Morgen maar aan de voorbereiding beginnen en dan onze huid zo duur mogelijk verkopen.
Tot Morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten